Seriestart – Biljett och årskortsinformation

Nu börjar det äntligen dra ihop sig för seriepremiär för Umeå Västras lag i allsvenskan, division 1 och Juniorallsvenskan. Det blir en säsong med mängder av matcher i Umeå och det blir superkul att få återse hemmapubliken på läktarna.

Först ut är det yngre av våra två lag i Juniorallsvenskan DJ18, Umeå Västra IBK, som inleder mot RIG Umeå IBF fredag 17/9 kl 19.00. Då vi fram till 29 sept endast kan ta in 50 personer i lilla Midgårdshallen så rekommenderar vi att ni följer matchen från TV-soffan via vår sändning på innebandy.tv.

Vårt allsvenska damlag inleder säsongen på bortaplan i Sundsvall. Matchen följer ni live på innebandy.tv och sändningen startar 15.45.  

Vi inleder nu försäljningen av årskort till säsongens hemmamatcher i division 1 och allsvenskan. Säsongskorten kostar 600 kr och inkluderar entré till våra hemmamatcher i grundserien av division 1 och allsvenskan likväl som alla hemmamatcher i DM fram till sommaren. Vid köp av säsongskort har man även förtur på biljetter till ev kvalmatcher i slutet av säsongen. Endast 200 st årskort finns till försäljning, därefter tillämpas först till kvarn principen på resterande platser till matcherna. 

Ordinarie entrépris för hemmamatcherna under säsongen är 80 kr för allsvenskan och 60 kr för division 1. I Juniorallsvenskan och damutveckling är det fri entré.

Ditt årskort beställer du genom att swisha 123 080 3536 det belopp motsvarande antalet säsongskort som beställs. Ange namn och telefonnummer på alla säsongskortsinnehavare för att underlätta utlämningen i samband med våra hemmamatcher. 

Hela säsongens spelschema hittar ni på http://www.umeavastra.se/spelschema/